Skip navigation MENU

Fly drive Barcelona

Barcelona is de tweede stad van Spanje en tevens de trotse hoofdstad van Catalonie. Er is geen andere stad in Spanje die zo zindert van energie en zo stijlvol is. Barcelona is de al lange tijd de avant-garde hoofdstad van Spanje, met kunstmusea van wereldklasse, een subliem voetbalteam, stijlvolle restaurants, bars, galerijen en winkels.

Boek direct je fly drive Barcelona!
Direct boeken

Als je van plan bent om naar Barcelona te gaan, dan mag je de uitzonderlijke kerk van de Sagrada Familia in het Antoni Gaudí niet missen!

Barcelona fly drive

De kronkelende steegjes en verouderde herenhuizen van de Gotische wijk, de wereldberoemde boulevard en de Ramblas vormen samen drie zeer populaire bezienswaardigheden. Andere trekpleisters zijn de bloeiende haven, de welvarende commerciele binnenstad en de bruisende leefstijl van drie miljoen mensen. Eigenlijk mag Barcelona niet ontbreken in je fly drive Spanje!

Kaart van Barcelona

Na aankomst in Barcelona begin bijna iedereen met de Ramblas, waarna men vervolgens de middeleeuwse binnenstad induikt. Daar vind je de Barri Gòtic (Gotische wijk), maar er zijn tal van andere buurten in de oude stad die de moeiete waard zijn: van La Ribera (de thuisbasis van het beroemde Picasso museum) tot El Raval, waar je kunt rekenen op hippe bars, restaurants en boetiekjes.

Boek direct je fly drive Barcelona!
Direct boeken

Hoe eindeloos fascinerend deze wijken ook zijn, Barcelona meer te bieden dan dat alleen. Je kunt bij je bezoek aan Barcelona namelijk ook rekening op de nodige entertainment in de parken, tuinen en stranden. Andere leuke excursies zijn de Diagonal Mar tentoonstelling en de karakteristieke wijk Gràcia, met zijn kleine pleinen, levendige bars en Gaudí’s verbazingwekkende Parc Güell.