Skip navigation MENU

Fly drive Ibiza

Ibiza, of Eivissa in het Catalaans, is een eiland met prachtige baaien en dichte dennenbossen . Het eiland heeft grote aantrekkingskracht op hedonistische personages en rijke bohemiens, maar de lokale bevolking is doorgaans niet onder de indruk van alle beroemdheden.

Boek direct je vakantie naar Ibiza!
Ibiza vakantie boeken

De gelijknamige hoofdstad herbergt een overvloed aan kroegen, restaurants en boekjes. Met een korte busrit zijn twee grote stranden te benaderen vanuit Ibiza: Ses Salines en Es Cavallet.

De stad Sant Antoni is bestaat voor het grootste deel uit saai beton, louche bars en onaantrekkelijke restaurants. Je kunt deze stad beter vermijden tijdens je fly drive Ibiza.

ibiza fly drive

De stad Santa Eulària nodigt veel meer uit tot een bezoek. Het is een goede uitvalsbasis voor het verkennen van het noordelijke deel van Ibiza. Rond de hele kustlijn vind je tientallen baaien (Calas), die nauwelijks bezocht worden door toeristen. Deze plekken kun je echter alleen bereiken met eigen vervoer. Je doet er daarom goed aan om je huurauto te gebruiken op Ibiza.

Kaart van Ibiza

Boek direct je vakantie naar Ibiza!
Ibiza vakantie boeken