Skip navigation MENU

Autoverhuur Spanje

Spanje laat zich heerlijk verkennen met een huurauto. Het geeft je veel vrijheid en mogelijkheden om de mooiste plekken van Spanje te verkennen.

Boek direct je huurauto voor Spanje!
Boek huurauto
huurauto-spanje

Autoverhuur in Spanje is meestal goed geregeld, maar let wel op het volgende:

  • Als je van plan bent met een huurauto door de grote steden van Spanje te reizen, overweeg dan een auto met GPS-navigatie. De kleine, kronkelige straatjes van Madrid en Barcelona zijn namelijk erg onverzichtelijk.
  • Zorg er daarnaast voor dat je huurauto goed verzekerd is: Andere bestuurders zijn niet altijd voorzichtig op de parkeerplaats, vooral wanneer er weinig ruimte is. Maak voor je reis alvast foto’s van je huurauto, zodat je precies kunt aantonen welke beschadigingen er al op zaten.
  • Spaanse automobilisten kunnen soms onvoorspelbaar zijn en sommige wegen in de buurt van Malaga en de Costa del Sol zijn notoir gevaarlijk.
  • Airconditioning is een must in de hete Spaanse zomermaanden. Daarnaast moet je ervoor zorgen dat je altijd water bij de hand hebt.

Autoverhuurbedrijven

Lees de onderstaande adviezen om een keuze te maken voor een autoverhuurbedrijf. Al deze bedrijven verhuren auto’s in Spanje.

CarDelMar

Cardelmar is een jong, modern autoverhuurbedrijf. Het prijsniveau is er laag, tot wel 30% goedkoper dan andere aanbieders.

Cardelmar

Holidaycars

Holidaycars is een vergelijkingssite voor autoverhuurbedrijven. De actuele prijzen helpen je om de beste aanbieding te vinden.

Holidaycars